vaste prijzen

Woningen

WONINGTYPEN

Voor erfpachtsvoorwaarden en canonbedragen zie downloads.

Type A

Type A

Type B

Type B

Type C

Type C

Type D

Type D

Type E

Type E

Type F

Type F

Type G

Type G

Type H

Type H

Type I

Type I

Type J

Type J

De inschrijving voor Kade Noord is gesloten. Helaas kunnen we je niet verder van dienst zijn. Het aantal inschrijvingen is overweldigend. Wanneer je je inschrijving hebt voltooid ontvang je uiterlijk in de eerste week van mei meer informatie. Wij kunnen hier telefonisch geen mededelingen over doen.

WONINGEN

Als starter voel je je hier meteen thuis. Deze onderhoudsarme woningen zijn immers speciaal voor jou gemaakt. Vandaar de duurzame materialen en degelijke afwerking: HR++, vloerverwarming, hoogwaardige isolatie en zelfs zonnepanelen. Die houden je maandlasten laag en voorspelbaar. Even betrouwbaar is de levering van je warme water en verwarming via stadswarmte. Hiermee produceer je 50% minder CO2 en heb je geen ketel met leidingen nodig.

Stijlvolle keuken en badkamer
Je nieuwe keuken komt van de Keukenloods. Deze heeft een strakke lijn door witte, greeploze hoogglanskasten. Daarboven een betonnen aanrechtblad, voor een eigentijdse uitstraling. Je kookt op een moderne inductiekookplaat, met combi-oven, vaatwasser, koelkast en afzuiger van SMEG. Geniet van een ruime inloopdouche met thermostaatkraan. De badkamer is voorzien van hoogwaardig sanitair en exclusieve tegels. De luxe van de zachte regendouche is precies wat je nodig hebt na een drukke dag.